Оцелелите при тежкия инцидент с автобус, пътуващ за Република Северна Македония,

...
Оцелелите при тежкия инцидент с автобус, пътуващ за Република Северна Македония,
Коментари Харесай

Оцелелите при инцидента с автобуса са в стабилно състояние

Оцелелите при тежкия инцидент с рейс, пътуващ за Република Северна Македония, са в устойчиво положение и няма заплаха за живота им, сподели шефът на " Пирогов " проф. Иван Поромански пред публицисти. Предстои и обработка на раните, може и да се наложат някои оперативни интервенции.

Външният министър на Република Северна Македония Буяр Османи заяви, че е имало бърза реакция от страна на българските здравни управляващи, на потърпевшите е оказана навременна първа помощ и те са нормализирани.

Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев посочи, че пътуващите в рейса не са били единствено от Скопие, а оживелите са съумели да разбият един от прозорците и по този начин са се избавили. Автобусът е пътувал с туристическа цел, туроператорът е провел постоянно пътувания по дестинацията Скопие - Истанбул - Скопие. Заев, който ще се види с премиера Стефан Янев, изрази признателност на българските управляващи, че го държат в течение и за детайлната информация по случая.

За аргументите за злополуката македонският министър председател акцентира, че би трябвало да се произнесат способените служби.

В " Пирогов ", където са настанени седемте оживели при тежкия случай с рейса, през днешния ден бяха и министър председателят Стефан Янев, и българският външен министър Светлан Стоев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР